Difference between revisions of "Sauver le boeuf"

From Medfilm
Jump to: navigation, search
(Page créée avec « {{Fiche_film |Titre=Sauver le boeuf |Format couleur=Noir et blanc |Format son=Parlant |Pays de production=France; |Langues origine=fr; |Sous-titrage et transcription=Non |... »)
 
Line 1: Line 1:
 
{{Fiche_film
 
{{Fiche_film
 
|Titre=Sauver le boeuf
 
|Titre=Sauver le boeuf
 +
|Format film=8 mm;
 
|Format couleur=Noir et blanc
 
|Format couleur=Noir et blanc
 
|Format son=Parlant
 
|Format son=Parlant
 +
|Réalisateurs=Guy Seligmann; Paul Cezin;
 
|Pays de production=France;
 
|Pays de production=France;
 
|Langues origine=fr;
 
|Langues origine=fr;
 
|Sous-titrage et transcription=Non
 
|Sous-titrage et transcription=Non
 +
|Genre dominant=Documentaire
 +
|Durée=25
 
|Clé de tri=Sauver le boeuf
 
|Clé de tri=Sauver le boeuf
 
|Audience=Nationale
 
|Audience=Nationale
 
|État de la fiche=Ébauche
 
|État de la fiche=Ébauche
|Diffusion=Cinéma
+
|Diffusion=Télévision
 
|Avertissements=Standard
 
|Avertissements=Standard
 
|Images de reportage=Non
 
|Images de reportage=Non

Revision as of 14:42, 24 January 2020

 

Sauver le boeuf


Pour voir ce film dans son intégralité veuillez vous connecter.

Title Sauver le boeuf
Year of production
Country of production France
Director(s) Guy Seligmann
Paul Cezin
Duration 25 minutes
Format Parlant - Noir et blanc - 8 mm
Original language(s) French
Warning: this record has not been reviewed yet and may be incomplete or inaccurate.

Main credits

(français)

Content

Theme

(français)

Main genre

Documentaire

Synopsis

(français)

Context

(français)

Structuring elements of the film

  • Reporting footage  : No.
  • Set footage  : No.
  • Archival footage  : No.
  • Animated sequences  : No.
  • Intertitles  : No.
  • Host  : No.
  • Voice-over  : No.
  • Interview  : No.
  • Music and sound effects : No.
  • Images featured in other films : No.

How does the film direct the viewer’s attention?

(français)

How are health and medicine portrayed?

(français)

Broadcasting and reception

Where is the film screened?

(français)

Presentations and events associated with the film

(français)

Audience

(français)

Local, national, or international audience

National

Description

(français)

Supplementary notes

(français)

References and external documents

(français)


Contributors