Difference between revisions of "Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires"

From Medfilm
Jump to: navigation, search
m (Enregistré en utilisant le bouton "Sauvegarder et continuer" du formulaire)
Line 10: Line 10:
 
|Vidéo sur FTP=graisses_alimentaires_et_maladies_cardiovasculaires
 
|Vidéo sur FTP=graisses_alimentaires_et_maladies_cardiovasculaires
 
|Audience locale, nationale, internationale ?=Nationale
 
|Audience locale, nationale, internationale ?=Nationale
|État de la fiche=Soumise à validation
+
|État de la fiche=Ébauche
 
|Avertissements=Standard
 
|Avertissements=Standard
 
|Images de reportage=Non
 
|Images de reportage=Non

Revision as of 09:00, 20 March 2019

 

Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires

Title Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires
Year of production
Country of production
Director(s) Éric Duvivier
Scientific advisor(s)
Duration minutes
Format Parlant - Couleur -
Original language(s)
Archive holder(s) CILCERIMES
Warning: this record has not been reviewed yet and may be incomplete or inaccurate.

Main credits

(français)

Content

Theme

(français)

Main genre

Synopsis

(français)

Context

(français)

Structuring elements of the film

  • Reporting footage  : No.
  • Set footage  : No.
  • Archival footage  : No.
  • Animated sequences  : No.
  • Intertitles  : No.
  • Host  : No.
  • Voice-over  : No.
  • Interview  : No.
  • Music and sound effects : No.
  • Images featured in other films : No.

How does the film direct the viewer’s attention?

(français)

How are health and medicine portrayed?

(français)

Broadcasting and reception

Where is the film screened?

(français)

Presentations and events associated with the film

(français)

Audience

(français)

Local, national, or international audience

Description

(français)
Fonds Eric Duvivier code 568.

Supplementary notes

(français)

References and external documents

(français)


Contributors