Difference between revisions of "Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires"

From Medfilm
Jump to: navigation, search
m (Remplacement de texte — « Générique Principal= » par « Générique principal= »)
(Nouveau mode de traduction, fin...)
Line 21: Line 21:
 
|Durée=
 
|Durée=
 
|Clé de tri=Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires
 
|Clé de tri=Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires
|Générique principal=
+
|Générique principal={{HT_Gén
 +
|Langue=fr
 +
|Texte=}}
 
|Sujets médico-sanitaires évoqués=
 
|Sujets médico-sanitaires évoqués=
 
|Images de reportage=Non
 
|Images de reportage=Non

Revision as of 15:57, 10 October 2018

 

Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires


Pour voir ce film dans son intégralité veuillez vous connecter.

Title Graisses alimentaires et maladies cardio-vasculaires
Year of production
Country of production
Director(s) Éric Duvivier
Scientific advisor(s)
Duration minutes
Format Parlant - Couleur -
Original language(s)
Archive holder(s) CILCERIMES
Warning: this record has not been reviewed yet and may be incomplete or inaccurate.

Main credits

(français)

Content

Theme

Main genre

Synopsis

Context

Structuring elements of the film

  • Reporting footage  : No.
  • Set footage  : No.
  • Archival footage  : No.
  • Animated sequences  : No.
  • Intertitles  : No.
  • Host  : No.
  • Voice-over  : No.
  • Interview  : No.
  • Music and sound effects : No.
  • Images featured in other films : No.

How does the film direct the viewer’s attention?

How are health and medicine portrayed?

Broadcasting and reception

Where is the film screened?

Presentations and events associated with the film

Audience

Local, national, or international audience

Description

(français)
Fonds Eric Duvivier code 568.

Supplementary notes

(français)



Contributors